Vakfın 2022 Yılı İlk Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın tüm birimlerinde “eğitim-öğretim, sağlık, kültür ve bilimsel araştırma geliştirme faaliyetlerini destekleme misyonu ile yola çıkan; Üniversitemiz çalışanları arasında sosyal dayanışmayı ve birlikteliği öne çıkararak İÜ-Cerrahpaşa mezun ve mensuplarının her yönden etkinliğini ve saygınlığını artırıcı çalışmalar yapmayı amaçlayan” İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı’nın 2022 Yılı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Fotoğraftakiler (soldan sağa): Prof. Dr. Melek Nihal Esin – Prof. Dr. Erol İnce – Prof. Dr. M. Sait Gönen – Prof. Dr. Oğuz Çetinkale – Prof. Dr. Mehmet Bilgin – Prof. Dr. Nuri Aydın – Prof. Dr. Saffet Tüzgen – Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi – Prof. Dr. Erdoğan Köse – Prof. Dr. Yusuf Güneş – Prof. Dr. Mehmet Seven

Vakfın Kurucu Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nuri Aydın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vakıf Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Erol İnce, Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Prof. Dr Erdoğan Köse,  Prof. Dr. M. Sait Gönen, Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi, Prof. Dr. Mehmet Seven, Prof. Dr. Melek Nihal Esin, Prof. Dr. Saffet Tüzgen ve Prof. Dr. Yusuf Güneş katıldı.

10 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen toplantıda Vakfın geçtiğimiz yıla ilişkin faaliyetleri değerlendirilirken,  2022 yılında Vakıf bünyesinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantı dilek ve temenniler ile kapanış gerçekleştirildi.

Leave A Comment