İÜC Geliştirme Vakfı Olarak Öğrencilerle Bir Araya Geldik

İÜC Geliştirme Vakfımız tarafından organize edilen kahvaltı programında Vakıf Mütevelli Heyet Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bursiyer öğrencilerimiz bir araya geldi.

Vakfımız tarafından 18 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına; İÜC Geliştirme Vakfımızın Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın’ın yanı sıra Mütevelli Heyet Üyelerimiz Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Erol İnce, Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi, Prof. Dr. Yusuf Güneş, Prof Dr. Melek Nihal Esin, İÜC Genel Sekreteri Prof. Dr. Hülya Aşkın Balcı ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencileri katıldı. İÜC Geliştirme Vakfı Yöneticileri ile öğrencilerimiz sohbet ederek Üniversitemizi daha iyi noktalara getirmek adına neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kahvaltı programı sona erdi.