Avcılar Yerleşkesi’nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl yaşanan İstanbul Depremi sonrası Avcılar Yerleşkesinde başlatılan yeniden yapılanma süreci aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda bir taraftan hasarlı binaların kontrollü biçimde yıkım işlemleri yapılırken, diğer taraftan yeni binalar hızla yükseliyor.

 

Avcılar Yerleşkemizde eşzamanlı olarak inşaat çalışmaları devam eden projeler şu şekilde:

1- Rektörlük ve İdari Birimler binası inşaatı,

2- Mühendislik Fakültesi çelik konstrüksiyon AR-GE binası inşaatı,

3- İnşaat Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği bölümleri binası inşaatı,

4- Kimya, Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümleri binası inşaatı,

5- Jeoloji, Jeofizik, Maden, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği ile Mühendislik Bilimleri bölümleri binaları inşaatı,

6- Veteriner Fakültesi çelik konstrüksiyon Hayvan Hastanesi binası inşaatı,

7- Çok Amaçlı Bina (Öğrenci Kültür Merkezi ve Yemekhane) inşaatı,

8- Isı Merkezi binası inşaatı.

Devam eden yeni bina inşaat çalışmaları yanında, yıllardır Veteriner Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi olarak hizmet veren binaların yıkım çalışmaları da devam ediyor.

“Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın İncelemelerde Bulundu”

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nuri Aydın, yerleşkede aralıksız devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oğuz Çetinkale ve Prof. Dr. Mehmet Bilgin’in yanı sıra Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan Köse, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Atıcı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış Yıldızlar’ın da katıldığı incelemelerde, Rektör Prof. Dr. Aydın çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Fotoğraf (Soldan Sağa): Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan Köse, Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Atıcı

Leave A Comment