Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi 2020-2021 öğretim yılı 57. Dönem mezuniyet töreni, 30 Haziran 2021 tarihinde Bahçeköy Yerleşkesi’nde salgın tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. 


Törene İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol İnce, Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan Köse, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Buzlu, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay Akbulut, Ormancılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Hakyemez, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ergül Aslan ve Prof. Dr. Hatice Kaya’nın yanı sıra fakülte öğretim üyeleri, emekli öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve idari personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Dekan Prof. Dr. Sevim Buzlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Nuri Aydın’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından mezunlara hitaben 3. Sınıf öğrencisi Muhammet İhsan Koçak ve 57. Dönem mezunları adına Gülben Top konuşmasını gerçekleştirdi. 

57. Dönem birincisi Yasemin Dündar, Dönem ikincileri Hatice Deniz ve Gamze Karaaş, Dönem üçüncüsü Seda Sarul’a plaket ve diplomaları Rektörümüz Prof. Dr. Nuri Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol İnce ve Dekanımız Prof. Dr. Sevim Buzlu tarafından takdim edildi. 


Dereceye giren mezunlara Florence Nightingale Hemşire Mektepleri ve Hastaneleri Vakfı adına Prof. Dr. Rengin Acaroğlu ve Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi ve Yüksekokulu Mezunları Derneği adına Doç. Dr. Nuray Turan tarafından ödül ve hediyeleri takdim edildi. 

Tören keplerin atılması ile coşku içinde sona erdi. 

Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi 57. Dönem mezunu 294 hemşiremize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Leave A Comment