İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı Kuruldu

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı “İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa (İÜC) başta olmak üzere, Türkiye’nin her yerinde kamu ve özel sektörde eğitim-öğretim, sağlık, bilimsel araştırma ve geliştirme, spor, sosyal aktivite, kültür-sanat vb. konularda çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak ve vakıf senedinde yazılı diğer amaçları gerçekleştirmek” amacı ile kuruldu.

Kurucusu ve aynı zamanda Mütevelli Heyet Başkanı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın olan vakfın kurucu üyeleri şu şekildedir:

Prof. Dr. Nuri Aydın – Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Prof. Dr. Mehmet Bilgin – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Mühendislik Fakültesi)

Prof. Dr. Mehmet Seven – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Prof. Dr. Oğuz Çetinkale – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Prof. Dr. Erol İnce – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Mühendislik Fakültesi)

Prof. Dr. Saffet Tüzgen – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Prof. Dr. Erdoğan Köse – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu)

Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Veteriner Fakültesi)

Prof. Dr. Yusuf Güneş – Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi (Orman Fakültesi)