İÜC Geliştirme Vakfı Olarak Öğrencilerle Bir Araya Geldik

İÜC Geliştirme Vakfımız tarafından organize edilen kahvaltı programında Vakıf Mütevelli Heyet Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın öğrencileri bir araya geldi.

Vakfımız tarafından 27 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına; İÜC Geliştirme Vakfımızın Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın’ın yanı sıra Mütevelli Heyet Üyelerimiz Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Erol İnce, Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Prof. Dr. Erdoğan Köse, Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi, Prof. Dr. Yusuf Güneş, Prof. Dr. Saffet Tüzgen, Prof. Dr. M. Sait Gönen ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencileri katıldı.

Keyifli anlara sahne olan kahvaltı programında İÜC Geliştirme Vakfı Yöneticilerimiz öğrencilerle sohbet etti, Üniversitemizi daha iyi noktalara getirmek için neler yapılabileceği konusunda onların değerli görüşlerini aldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kahvaltı programı sona erdi.

Leave A Comment