Vakfımız Tarafından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Yemekhanelerinde İftar Programı Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı tarafından yerleşkelerimizin yemekhanelerinde düzenlenen iftar programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın Avcılar Yerleşkesinde öğrenci yemekhanesinde Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi. Keyifli anlara sahne olan iftar programına öğrencilerin ilgisi yoğundu.

13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen iftar programına İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın’ın yanı sıra Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri; Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Erol İnce. Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Prof. Dr. Erdoğan Köse, Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi, Prof. Dr. Yusuf Güneş, Prof. Dr. Saffet Tüzgen, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Tarık Küçükdeniz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mete Burak Sönmez ve üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Programda iftar yemeğinin ardından Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri çay eşliğinde öğrencilerle sohbet etti.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı iftar programı sonrası Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın öğrencilerimizle masa tenisi oynadı.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından İftar programı sona erdi.