“100 Öğrencimize 1.000’er TL Eğitim Desteği Ödemeleri Yapıldı”

Değerli Öğrencilerimiz;

İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı eğitim-öğretim dönemi başında vermiş olduğu burslardan ayrı ve tek sefere mahsus olarak 100 lisans öğrencisine verme kararı aldığı “Eğitim Desteği” başvuruları sonuçlanmıştır.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın aşağıda belirtilen fakültelerinde lisans öğrencisi olarak öğrenim gören 100 başarılı öğrencimiz Eğitim Desteği almaya hak kazanmıştır.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Orman Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Hasan Âli Yücel Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Florence Nightingale Hemşirelik  Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi.

• Hak kazanan öğrencilerimiz, Vakfımızın burs değerlendirmesinde kullandığı Dijital Algoritma Sistemi aracılığıyla belirlenmiş ve mülakat yapılmamıştır.
  • Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz şahsen bilgilendirilmiş olup sonuç isim listesi ayrıca ilan edilmemiştir.
  • Yapılan değerlendirmeler neticesinde Eğitim Desteği almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri beyan ettikleri banka hesaplarına yatırılmıştır.

Yeni burs duyurularını iucerrahpasavakfi.org.tr web adresinden ve iucgelistirmevakfi instagram hesabından takip edebilirsiniz.