“Depremden Etkilenen 579 Öğrencimize Destek Olduk”

Vakfımız, 100 öğrenciye 1.000’er TL “Deprem Desteği” kapsamında başvuran toplam 579 İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencisinin tamamını destekleme kararı almıştır.

Duyurumuza kayıtsız kalmayarak kısa süre içinde maaşlarının tamamını veya bir kısmını bağışlayan öğretim üyelerimizin, idari personelimizin ve siz değerli bağışçılarımızın destekleriyle, başvuruda bulunan 579 öğrencimize acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere 1000’er TL destek ödemeleri yapılmıştır.

İÜC Geliştirme Vakfı, bundan sonraki süreçte de bağışçılarımızın destekleriyle deprem bölgesinde bulunan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencilerinin ve personelinin yanında olmaya devam edecektir.

Bağış yapmak için tıklayınız.

Güncel burs ve destek duyurularını iucerrahpasavakfi.org.tr web adresinden ve iucerrahpasavakfi instagram hesabından takip edebilirsiniz.