“Vakfın 2023 Yılı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı Gerçekleşti”

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti, 2023 yılı olağan toplantısı 26 Şubat 2023 tarihinde Pazar günü yapıldı. Toplantıda, Vakfın 2022 yılı faaliyetleri anlatıldı, yönetimin Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporları değerlendirildi ve 2023 yılı faaliyetleri planlandı.

Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen depremler nedeniyle ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullar nedeniyle bugüne kadar yapılan destek faaliyetleri ile bundan sonra yapılacak olan yeni destek projeleri detaylıca değerlendirildi.2023 yılında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa çalışanları ile öğrencilerini destelemek üzere neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı, Vakfın Kurucu Başkanı Prof.Dr. Nuri Aydın’ın iyi dilekleriyle sona erdi.

Fotoğraftakiler (soldan sağa): Prof. Dr. Yusuf Güneş – Prof. Dr. Melek Nihal Esin – Prof. Dr. Mehmet Bilgin – Prof. Dr. Oğuz Çetinkale – Prof. Dr. Nuri Aydın – Prof. Dr. Erol İnce – Prof. Dr. Erdoğan Köse – Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi – Prof. Dr. M. Sait Gönen – Prof. Dr. Mehmet Seven – Prof. Dr. Saffet Tüzgen