“Deprem Desteği-2 Başvuru Sonuçları”

28 Mart 2023 tarihinde duyurusu yapılan ve 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde birinci dereceden yakınını kaybeden İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencilerine verilecek olan Deprem Desteğine başvuruda bulunan öğrencilerimizin burs başvuruları sonuçlanmıştır.

17 Nisan 2023 tarihli İÜC Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu kararıyla, başvuran öğrencilere Vakfımızın bir yıllık öğrenim bursu bedelinin tek seferde ödenmesine karar verilmiş ve yaralarını bir nebze olsun sarmak için öğrencilerimizin hesaplarına destek ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 18.04.2023 tarihinde yatırılmıştır.

İÜC Geliştirme Vakfı olarak, başta İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencileri olmak üzere, depremlerde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabır; hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet dileriz.

Bağışta bulunmak için tıklayınız.

Güncel burs duyuruları için tıklayınız.