“Deprem Bölgesinde İkamet Eden 124 Öğrencimize 2.000’er TL Eğitim Desteğinde Bulunduk”

İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı eğitim-öğretim dönemi başında vermiş olduğu burslardan ayrı ve tek sefere mahsus olarak deprem bölgesinde ikamet eden 100 lisans öğrencisine verme kararı aldığı “Eğitim Desteği” başvuruları sonuçlanmıştır.

Vakfımız, deprem bölgesinde ikamet eden 100 öğrenciye 2.000’er TL “Eğitim Desteği” kapsamında başvuruda bulunan 124 İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencisinin tamamını destekleme kararı almış ve öğrencilerimizin eğitim desteği ödemeleri hesaplarına yatırılmıştır.

• Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz şahsen bilgilendirilmiş olup sonuç isim listesi ayrıca ilan edilmemiştir.
  • Başvuruda bulunarak Eğitim Desteği almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri beyan ettikleri banka hesaplarına yatırılmıştır.

Güncel burs duyurularını iucerrahpasavakfi.org.tr web adresinden ve iucgelistirmevakfi instagram hesabından takip edebilirsiniz.