Vakfımız Tarafından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Yemekhanelerinde İftar Programı Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı tarafından yerleşkelerimizin yemekhanelerinde düzenlenen iftar programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın Avcılar Yerleşkesinde öğrenci yemekhanesinde Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

28 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen iftar programına İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın’ın yanı sıra Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri; Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Erol İnce. Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Prof. Dr. Erdoğan Köse, Prof. Dr. Hasret Yardibi, Prof. Dr. Yusuf Güneş, Prof. Dr. Saffet Tüzgen, Prof. Dr. Mehmet Seven, Genel Sekreter Prof. Dr. Hülya Aşkın Balcı, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Atıcı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mete Burak Sönmez ve üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Programda iftar yemeğinde Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri öğrencilerle sohbet etti.

Keyifli anlara sahne olan iftar programına öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Program öğrencilerle gerçekleştirilen fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.