“Dr. Alev Özsarı Anısına Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencilerine Destek”

Uzman Dr. Alev Özsarı Anısına Öğrenim Bursu

Liv Hospital ve Vakfımız arasında 15.05.2024 tarihinde imzalanan protokol doğrultusunda, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak yeni bir burs programı başlatılmıştır.

Bu burs, vefat eden Uzman Dr. Alev Özsarı’nın anısına sadece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören başarılı öğrencilere verilecek olup başvurular başarı sıralaması ve özel koşullar dikkate alınarak yapılacak mülakat ile değerlendirilecektir.  Öğrencilerin başvuruda bulunabilmeleri için başvuru koşullarını yerine getirmeleri gerekmektedir.

Burs programının başlatılması sürecinde destek veren başta Uzman Dr. Alev Özsarı’nın eşi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Özsarı’ya, Liv Hospital yönetimine ve program kapsamında bağışta bulunan bütün bağışçılarımıza vakfımız adına teşekkür ederiz.

Detaylı Bilgi İçin tıklayınız.