“Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın Tarafından Bağışçılarımıza Teşekkür”

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde,  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü ve İÜC Geliştirme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nuri Aydın, vakfımıza destek veren bağışçılarımıza plaket ve belge takdiminde bulundu.

Törene katılarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencileri ve çalışanlarıyla bir araya gelen bağışçılarımız, gerçekleşen törende Rektör Aydın’ın akademik açılış konuşmasının ardından sahneye davet edildi. Plaket ve belgelerini alan bağışçılar, açılış atmosferinin coşkusuna ortak olmanın mutluluğunu yaşadı. Bu anlamlı etkinlik, üniversitenin gelişimine katkı sağlayan bağışçıların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın öğrenci ve çalışanlarını; eğitim-öğretim, sağlık, kültür ve bilimsel araştırma konularında desteklemek amacıyla kurulan Vakfımıza, kuruluşumuzdan bu yana destek olan tüm bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür eder sizleri daima yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Yeni akademik yılın, hem öğrenciler hem de idari ve akademik personel için başarı ve ilham dolu bir dönem olmasını diliyoruz.