Değerli Öğrencilerimiz,
Vakfımız tarafından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın 500 ön lisans ve lisans öğrencisine tek seferde ve bir kereye mahsus olmak üzere Büyükçekmece Yerleşkesi İÜC Store Mağazası’nda geçerli 2.500 TL değerinde sadece giyim ve kupa alışverişinde kullanılacak Ramazan Bayramı Hediyesi kuponu verilecektir. Başvurular, çevrim içi (online) olarak 18.02.2026 saat 09:00 ile 27.02.2026 saat 17:00 aralığında basvuru.iuc.edu.tr üzerinden alınacaktır. Şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.
*Bayram Hediyesi Kuponu, merhume Emine Asil anısına ailesi tarafından karşılanmaktadır.
Başvuru Koşulları
1- İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da ön lisans veya lisans öğrencisi olarak öğrenim görüyor olmak,
2– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
3- Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,
4- Kazanç getiren tam zamanlı bir işte veya İŞKUR Gençlik Programı kapsamında çalışmamak,
- Kısmi zamanlı öğrenci (KZÖ) olarak çalışanlar başvurabilir
5- Disiplin cezası almamış olmak,
6- Herhangi bir adli suça karışmamış olmak.
Bayram Hediyesi kuponu kazanan öğrenciler, basvuru.iuc.edu.tr “Sonuçlar” sekmesinden sonuçlarını görüntüleyerek kendileri için hazırlanan QR kod içeren dijital kupona erişim sağlayabilecektir.
Bayram Hediyesi Kuponu alacak öğrenciler, Dijital Algoritma Sistemi aracılığıyla belirlenecek olup mülakat yapılmayacaktır.
Başvuruda bulunmak için tıklayınız.
