ÜNİVERSİTEYE DESTEKLER

Vakfımız, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da büyük bir özveri ile çalışmış ve çalışmakta olanlar arasında eğitim, sağlık, kültür, bilimsel araştırma ve geliştirme konularında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamayı; bu camianın gelişme olanaklarını artırmayı; Üniversitenin ulusal ve uluslararası platformlardaki yerini üst düzeylere taşımayı; eğitim ve öğretim içeriğini, standartlarını, erişilebilirliğini ve kalitesini yükseltmeyi ve bu amaçlarla çeşitli hizmet ve olanakları sunmayı hedeflemiştir.

Bu kapsamda, Vakfımızın Üniversitemizde doğrudan sunduğu olanaklar arasında eğitim öğretim, spor, sosyal vb. merkezler kurmak, kurulmasına yardımcı olmak, bu tesisleri işletmek, var olan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa kuruluşlarının korunmasına, değerlendirilmesine ve geliştirilmesine yardımcı olmak, Üniversitemize davet edilen bilim insanı veya uzmanların masraflarının karşılanması gibi destekler yer almaktadır.

Vakfımız, tüm bu hizmet ve olanakları, Üniversitemizin talepleri doğrultusunda gerçekleştirmektedir.